فرمول ها وجداول درس طراحی اجزا 2


ads

فرمول ها وجداول درس طراحی اجزا 2

 

اینم فایل های مورد نیاز برای امتحان طراحی اجزا 2 استاد اکبری پناه

موفق باشید

لینک دانلود فایل 1

لینک دانلود فایل 2

لینک دانلود فایل 3

لینک دانلود فایل 4

لینک دانلود فایل 5

 

 

 

جزوه ترمودینامیک پارسه

اینم جزوه ترمو دینامیک در 206 صفحه

جزوه های مهندسی مکانیک پارسه
ترمودینامیک

  1. مفاهیم اولیه
  2. کار و انتقال انرژی
  3. قانون اول ترمودینامیک (سیستم)
  4. قانون اول ترمودینامیک (حجم کنترل)
  5. قانون دوم ترمودینامیک
  6. آنتالپی
  7. کار برگشت پذیر ، برگشت ناپذیر و قابلیت کاردهی
  8. چرخه های عملی ترمودینامیک
  9. مخلوطها و سایکرومتری
  10. احتراق
  11. جریان تراکم پذیر
  12. روابط ترمودینامیکی

دانلود هندبوک توربین های گازی

دانلود هندبوک توربین های گازی

 

توربین گاز Gas Turbine یک ماشین دوار است که بر اساس انرژی گازهای ناشی از احتراق کار می‌کند. هر توربین گازشامل یک کمپرسور برای فشرده کردن هوا، یک محفظه احتراق برای مخلوط کردن هوا با سوخت و محترق‌ کردن آن و یکتوربین برای تبدیل کردن انرژی گازهای داغ و فشرده به انرژی مکانیکی است. بخشی از انرژی مکانیکی تولیدشده در توربین، صرف چرخاندن کمپرسور خود توربین شده و باقی انرژی، بسته به کاربرد توربین گاز، ممکن است ژنراتور برق را بچرخاند (توربوژنراتور)، به هوا سرعت دهد (توربوجت و توربوفن) و یا مستقیماً (یا بعد از تغییر سرعت چرخش توسط جعبه دنده) به همان صورت مصرف شود (توربوشفت، توربوپراپ و توربوفن).

 

مبنای کار توربین‌های گاز از نظر ترمودینامیکی، بر اساس چرخهٔ برایتون است که در آن، هوا به صورت بی‌دررو فشرده شده، احتراق در فشار ثابت رخ داده و انبساط هوای فشرده و داغ در توربین، به صورت بی‌دررو رخ می‌دهد و هوا به فشار اولیه می‌رسد. در عمل، اصطکاک و توربولانس باعث می‌شوند که:

  •     فشرده‌سازی هوا در کمپرسور به صورت بی‌دررو نباشد. این موجب می‌شود که برای دست‌یافتن به یک نسبت فشار معین، دمای خروجی کمپرسور بیشتر از حالت ایده‌ال باشد.
  •     انبساط هوا در توربین به صورت بی‌دررو نباشد. این موجب می‌شود که با ثابت بودن مقدار کاهش دما در توربین، کاهش فشار ناشی از آن افزایش یافته و انبساط کمتری برای تولید کار در توربین فراهم باشد.

افت فشار در ورودی هوا، محفظهٔ احتراق و اگزوز وجود داشته باشد. این موضوع باعث می‌شود که نسبت فشار موجود برای تولید کار کاهش یابد. افت فشار در ورودی هوا باعث کاهش فشار در ورودی کمپرسور و در نتیجه کاهش فشار ورودی محفظهٔ احتراق و توربین می‌شود. افت فشار در محفظه و اگزوز، به ترتیب به کاهش فشار ورودی به توربین و افزایش فشار خروجیتوربین می‌انجامند که همهٔ این عوامل، باعث کاهش نسبت فشار موجود در توربین برای تولید کار می‌شوند.

با افزایش دمای هوای ورودی به توربین، راندمان توربین‌های گاز افزایش می‌یابد. بنابراین، بهتر است که این دما هر چه بیشتر انتخاب شود. اما در این مورد از نظر تحمل مواد تشکیل‌دهندهٔ محفظهٔ احتراق و پره‌های توربین، محدودیت وجود دارد. بنابراین، در این قسمت‌ها که به آنها بخش‌های داغ Hot Sections گفته می‌شود، از مواد مقاوم به دماهای زیاد مانند سوپرآلیاژها استفاده می‌شود. همچنین این قسمت‌ها با استفاده از تکنولوژی‌های پیچیده‌ای، خنک‌کاری می‌شوند.

دانلود کتاب هندبوک مهندسی مکانیک

دانلود کتاب هندبوک مهندسی مکانیک

 

کتاب هندبوک مهندسی مکانیک یکی‌ از پر بازدید‌ترین کتاب‌های مکانیک جهان است که برای پر کردن تمامی نیاز های مهندسین مکانیک و دانشجویان مهندسی مکانیک در سراسر جهان نوشته و توسعه داده شده است.
این کتاب شامل قوانین اساسی، نظریه ها ، فرمول، مثالها و تعاریف کلیدی در رشته مهندسی مکانیک، استاتیک، دینامیک سیالات و کنترل . . . است و دارای بیش از ۱۰۰۰ صفحه، ۵۵۰ تصویررنگی و ۲۶ جدول بسیار جامع می باشد.
کتاب هندبوک مهندسی مکانیک در ۲۵۹۱ صفحه زیر نظر Frank Kreith نوشته شده است و فصول مختلف آن توسط افراد شناخته شده زیر نگارش  یافته است:

SECTION 1 Mechanics of Solids Bela I. Sandor
SECTION 2 Engineering Thermodynamics Michael J. Moran
SECTION 3 Fluid Mechanics Frank Kreith
SECTION 4 Heat and Mass Transfer Frank Kreith
SECTION 5 Electrical Engineering Giorgio Rizzoni
SECTION 6 Mechanical System Controls Jan F. Kreider
SECTION 7 Energy Resources D. Yogi Goswami
SECTION 8 Energy Conversion D. Yogi Goswam
SECTION 9 Air Conditioning and Refrigeration Shan K. Wang
SECTION 10 Transportation Frank Kreith
SECTION 11 Engineering Design Leonard D. Albano and Nam P. Suh
SECTION 12 Material Richard L. Lehman and Malcolm G. McLaren

SECTION 13 Modern Manufacturing Jay Lee and Robert E. Schafrik
SECTION 14 Robotics Frank L. Lewis
SECTION 15 Computer-Aided Engineering Kyran D. Mish
SECTION 16 Environmental Engineering Jan F. Kreider
SECTION 17 Engineering Economics and Project Management Chan S. Park and Donald D. Tippett
SECTION 18 Communications and Information Systems Lloyd W. Taylor
SECTION 19 Mathematics William F. Ames and George Cain
SECTION 20 Patent Law and Miscellaneous Topics Frank Kreith
APPENDICES Paul Norton

دانلود جزوه مکانیک سیالات استریتر

 

دانلود جزوه مکانیک سیالات استریتر

 

دانش فناوری مکانیک سیالات با درک و مفاهیم ویژگی های سیال و همچنین بکارگیری قوانین اساسی مکانیک و ترمودینامیک و انجام آزمایشهای دقیق بسیار گسترش یافته است .ویژگی چسبندگی و چگالی در جریان داخل کانالهای باز و بسته و جریان در پیرامون اجسام شناور در سیال نقش عمده ای در مکانیک سیالات دارد .
مکانیک سیالات نیز بخشی از علم مکانیک است که در آن استاتیک و دینامیک مایعات و گازها مطالعه می شود. اگرچه این مطالعات نیز مانند مکانیک اجسام صلب بر اساس قوانین اصلی مکانیک استوار است ولی دو فرق عمده و مهم بین این دو مکانیک وجود دارد:
۱- خواص و ویژگیهای سیالات با جامدات سبکی متفاوت است و این ویژگی ها اغلب با حرکت سیال تغییر می کند .
۲- در مکانیک جامدات معمولا حرکت اجسامی با جرم و ابعاد مشخص بررسی می شود ولی در مکانیک سیالات مطالعه ی حرکت پیوسته ی سیال، به صورت یک جریان مورد نظر می باشد. به بیان دیگر در مکانیک اجسام صلب مسیر حرکت ذره مشخص است ولی در مکانیک سیالات این مسیر نا مشخص و امکان مطالعه ی حرکت ذره ی منفرد وجود ندارد .
شاید بتوان مکانیک سیالات را ناهماهنگ ترین درس رشته عمران معرفی کرد، فهم این درس برای دانشجویان عمران بسیار سخت است. اما سیالات از آن دسته دروس است که با داشتن درک کامل از آن به راحتی می توان سوالات و مباحث پیچیده  را حل کرد. جزوه پیش رو بصورت اسلاید وار در ۲۵۱ اسلاید در قالب یک فایل پاورپوینت و بر اساس کتاب مکانیک سیالات استریتر تنظیم شده است. جزوه مکانیک سیالات سرفصل های زیر را شامل می شود :

  • ویژگی های سیال
  • ایستایی سیالات
  • مفاهیم جریان سیـال و معـادلات بنیــادی
  • یکاها و پارامترها
  • مقاومت سیال
  • جریان تراکم پذیر

دانلود کتاب سیستم های کاربردی هیدرولیک

دانلود کتاب سیستم های کاربردی هیدرولیک

 

کتاب سیستم های کاربردی هیدرولیک Practical Hydraulic Systems برای مهندسین و تکنسین های جهت آشنایی با عملکرد و عیب یابی سیستم های هیدرولیکی می باشد، این کتاب دانش شما را در مفاهیم پایه ای افزایش داده، و شما را قدم به قدم در حل برنامه های تعمیر و نگهداری یاری می کند.

 

در این کتاب در مورد ساخت و ساز سیستم های هیدرولیک، برنامه های کاربردی طراحی، نحوه کار، نگهداری، مسائل مربوط به مدیریت، اطلاعات به روز و بهترین شیوه های برخورد با مشکلات آشنا می کند. کتاب سیستم های کاربردی هیدرولیکنوشته دکتر Ravi Doddannavar می باشد که در ۲۴۰ صفحه این کتاب نگارش شده است.

دانلود کتاب مکانیک سیالات پارسه

دانلود کتاب مکانیک سیالات پارسه

 

مکانیک سیالات  Fluid mechanics یکی از شاخه‌های وسیع در مکانیک محیط‌ های پیوسته را تشکیل می‌دهد. مکانیک سیالات هم با همان اصول مربوط به مکانیک جامدات آغاز می‌شود، ولی آن‌چه که سرانجام آن دو را از هم متمایز می‌سازد، این است که سیالات بر خلاف جامدات قادر به تحمل تنش برشی نیست. با دانستن این مسئله معادله‌هایی برای تحلیل حرکت سیالات طرح‌ریزی شده است. این معادلات به احترام ناویه و استوکس دو ریاضی‌دان بریتانیایی و فرانسوی به نام معادلات ناویه-استوکس نامیده می‌شوند.

معادلات اساسی حاکم بر دینامیک سیالات عبارت‌اند از معادله بقای جرم و بقای مومنتم (یا همان معادلات ناویه-استوکس) می‌باشند. با وجود ابداع معادلات حاکم بر دینامیک سیالات که تاریخچهٔ آن به بیش از ۱۵۰ سال می‌رسد، غیر از چند مورد خاص (همانند جریان بر روی صفحه تخت و جریان درون لوله‌ها در حالت آرام) حل تحلیلی برای این معادلات یافت نشده‌است. به جز چند حالت خاص اساسی مکانیک سیالات، بقیهٔ حل‌ها به صورت تجربی استخراج و استفاده می‌شود. روش دیگر برای حل معادلات استفاده از روش دینامیک محاسباتی سیالات می‌باشد.

دانلود جزوه مقاومت مصالح پارسه

 

دانلود جزوه مقاومت مصالح پارسه

 

مقاومت مصالح بخشی از علم مواد است که به مطالعهٔ استحکام مواد مهندسی و رفتار مکانیکی آن‌ها در حالت کلی (مانند تنش، کرنش، تغییر شکل و رابطه‌های میان تنش و کرنش) می‌پردازد.

 

جزوه مقاومت مصالح پارسه دکتر عرفانی توسط آقای محمد حاج صادقی در ۱۱۱ صفحه به صورت دست نویس نگارش شده است، و مباحث زیر را پوشش می دهد:

  • تنش
  • کرنش
  • روابطه تنش – کرنش
  • نیروی محوری و رابطه میله ها
  • لنگر خمشی
  • نیروی برشی
  • لنگر پیچشی
  • کمانش

مجموعه فرمول های پرکاربرد انتگرال

اینجا یه کتاب 25 صفحه ای قرار داده شد که فرمول های انتگرال رو لیست کرده خصوصا واسه درس هایی مثل ریاضی عمومی ۱ و ۲ و معادلات دیفرانسیل بنظرم این کتابو دانلود کنید